NYHED Stryhn’s Jubilæumspostej

Januar 2021

Hele Danmarks elskede leverpostej fylder 80 år.

Det hele startede i 1941, og kunderne var københavnske slagterforretninger, som Henry Stryhn kendte fra sin tid som salgschauffør i Kødbyen. Leverpostejen blev købt samme sted, og arbejdsdagene, der ofte var på 16-17 timer, bød på godt 50 km. på cykel i al slags vejr. Det var startskuddet på den historie, der nu i generationer har gjort navnet Stryhns til indbegrebet af god leverpostej.

Det er nu blevet til 80 fantastiske år, og det fejere vi med lanceringen af Stryhn’s Jubilæumspostej. Stryhn’s Jubilæumspostej er en grovhakket postej, der er smagt til med fløde, muskat og hvid peber. Vi synes selv, at den smager helt fantastisk på godt stykke brød. Stryhn’s Jubilæumspostej er kun tilgængelig i en begrænset periode her i jubilæumsåret. Når vi nærmer os jul, må den vige pladsen for en af de helt store Stryhn’s klassikere Julepostej – så nyd den mens du kan.

Velbekomme!

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Fakta om Stryhns AS

Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb.

Stryhns omsatte i 2018 for 925 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har over 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Del denne nyhed