Stryhn’s introducerer en grøntsagspostej

August 2018

I dag vil det være muligt at købe Stryhn’s nye grøntsagspostej i Føtex, Bilka og Netto. En grøntsagspostej ganske uden lever og spæk, men med porre, blomkål, hvidkål, grønne linser, kidneybønner, kikærter, kartofler, tomat og ristede løg. 

’’Vores produktudviklere har udviklet et produkt, som kan nydes af både veganere og vegetarer, fordi vi oplever, at flere danskere har en ugentligt kød fri dag og flere bliver veganere eller vegetarer, så vi har selvfølgelig udviklet dette velsmagende produkt, for at imødekomme den efterspørgsel’’Stryhns’ direktør Kristian Kornerup Jensen.

Stryhns Grønsagspostej er et nyt 100 % vegetabilsk produkt med et højt indhold af protein.

Om Stryhns AS
Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77

Del denne nyhed