Stryhn’s Veggie postej

Stryhn’s Veggie postej


– et velsmagende grønt alternativ

Mange danskere vil gerne skære ned på kødet – også når det gælder pålæg, men det kan være svært. Manglende smag er noget af det, der fremhæves oftest, når de grønne alternativer fravælges, men det skal være slut.

Stryhn’s Veggie postej er en krydret og velsmagende vegetarisk postej med en dejlig cremet konsistens. Postejer er lavet på ærteprotein og linser og smagt til med røget jalapeño, paprika og tomat, og vi synes, den er et godt grønt alternativ til den klassiske leverpostej. 

Stryhn’s Veggie postej har mange forskellige anvendelsesmuligheder – som pålæg på rugbrød, i en sandwich, på knækbrødet, som spread, som tilbehør til tapasbordet – ja, vi kunne blive ved 

Om Stryhns AS
Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk


KLIK  på billedet for at se mere om veggie postejen

Image
Image

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77

Del denne nyhed