Baconpostej (450g)

Stryhn’s Baconpostej er en grovhakket leverpostej med perfekt afstemte niveauer af bacon, røget fedt og svinefond, som giver postejen en fyldig og rund baconsmag. Del dette produkt

Økologisk Leverpostej (175g)

Stryhn’s Økologisk Leverpostej er en økologisk postej som smagsmæssigt ligger sig tæt op ad de traditionsrige opskrifter som det øvrige Stryhn’s sortiment er kendetegnet ved. Postejen er baseret på økolgiske råvarer og smagen er tilpasset efter at skulle være bredt appelerende, uanset om det er børn eller voksne som tager sig en økologisk leverpostejsmad med Stryhn’s. Postejen er Ø-mærket og helt uden tilsætningsstoffer. Del dette produkt

Fransk postej (200 g)

Stryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med en cremet konsistens og en blød, afrundet smag. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl) Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet …

Grovhakket leverpostej (200g)

Danmarks mest populære leverpostej. Selvom Grovhakket indeholder god, frisk spæk, så er der faktisk kun 6% fedt i en leverpostejmad med agurk. Grovhakket er en sikker vinder i børnenes madpakke. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl) …

Grovhakket leverpostej (450g)

Danmarks mest populære leverpostej. Selvom Grovhakket indeholder god, frisk spæk, så er der faktisk kun 6% fedt i en leverpostejmad med agurk. Grovhakket er en sikker vinder i børnenes madpakke. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl) …

Fransk postej (450g)

Stryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med en cremet konsistens og en blød, afrundet smag. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl) Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet …