Stryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med cremet konsistens og blød, afrundet smag. 160 gram Del dette produkt Grovhakket leverpostej (400g) Klassiske postejer Fransk postej (400g) Klassiske postejer Grovhakket leverpostej (175g) Klassiske postejer Fransk postej (175 g) Klassiske postejer Fransk postej vacuumpakket (160g) Klassiske postejer
Fransk postej (175 g)
Stryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med en cremet konsistens og en blød, afrundet smag. 175 gram. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 175 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl) Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først …
Grovhakket leverpostej (175g)
Danmarks mest populære leverpostej. Selvom Grovhakket indeholder god, frisk spæk, så er der faktisk kun 6% fedt i en leverpostejmad med agurk. Grovhakket er en sikker vinder i børnenes madpakke. 175 gram Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 175 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er …
Fransk postej (400g)
Stryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med en cremet konsistens og en blød, afrundet smag. 400 gram Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 400 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (Mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl) Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først …
Grovhakket leverpostej (400g)
Danmarks mest populære leverpostej. Selvom Grovhakket indeholder god, frisk spæk, så er der faktisk kun 6% fedt i en leverpostejmad med agurk. Grovhakket er en sikker vinder i børnenes madpakke. 400 gram. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 400 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er …