PRODUKTOVERSIGT


Et stykke med Stryhn’s er et stykke med dansk madkultur

Der findes næppe noget mere dansk end et stykke groft rugbrød med leverpostej fra Stryhn’s. Faktisk bærer mere end halvdelen af alle de leverpostejer, der havner på de danske frokostborde, den kendte Stryhn’s-viking på låget.

God smag, godt håndværk og høj kvalitet på råvarerne er den simple recept,

Originale opskrifter, godt håndværk og råvarer af bedste kvalitet, der gennem generationer har gjort Stryhn’s til indbegrebet af dansk madkultur.


Lever og spæk leveres fersk, der anvendes hele skrællede løg, og vores ”hemmelige” ingrediens er de ansjoser i krydderlage, der anstændigvis skal i enhver ordentlig leverpostej.
Gå på smagsopdagelse mellem de gode, gamle kendinge og de nye varianter - og find din egen favorit. Fra den klassiske grovhakkede og den cremede franske postej til de nyere med bacon er Stryhn’s Danmarks ukronede konge i madpakken og på frokostbordet.