Råvarer og forarbejdning

Hos Stryhn’s er kvalitet en holdning, der præger hele virksomheden og dens ansatte. Det hele begynder med gode råvarer og en fremstilling på fabrikken i Himmelev ved Roskilde, der hele vejen igennem sigter på at give dig den bedste smags- og kvalitetsoplevelse.

Råvarer

Vi stiller meget høje krav til kvaliteten af råvarerne. Det gælder lever, spæk og hele, søde løg fra Månsson ved Brande. Derudover bruger vi ansjoser i krydderlage, der anstændigvis skal i enhver ordentlig leverpostej. Så ferske og nøje udvalgte råvarer sammensat ud fra vores traditionelle recepter er forudsætninger for den gode smag af Stryhn’s. Hos Stryhn’s producerer vi kun de produkter, som kunderne efterspørger. På den måde sikrer vi, at vores kunder – og i sidste ende forbrugerne – altid får så friske postejer, som muligt.

Forarbejdning

Fordi vi gerne vil give dig den bedste smags- og kvalitetsoplevelse, er omtanke og omhu vigtige nøgleord, når vi fremstiller vores postejer. Alle processer er velbeskrevne, og vores medarbejdere bliver uddannet i dem ved ansættelsen. Den konstante kontrol gælder alle led fra den daglige råvaremodtagelse til de færdige postejer kommer ud af ovnen, køles og pakkes. Hele vejen igennem testes temperaturer, udseende, duft og smag. Kontrol af fedtprocenter og bakteriologi udføres løbende af anerkendte uvildige laboratorier. Så hos Stryhns er kvalitet en holdning, der præger hele organisationen.