SPONSORATER


Vi er stolt sponsor af Himmelev-Veddelev Boldklub

Himmelev-Veddelev blev stiftet 25. oktober 1925. Karlene fra gårdene i Himmelev og Veddelev sogn fik lov til at etablere en fodboldbane mellem præstegården mod øst og gadekæret mod syd, købmanden mod vest og klokker Mortensen mod nord.
Dele af banen ligger stadig synlig for os på hjørnet af Sognevej og Herregårdsvej. Omklædningen foregik i en barak, som var placeret i det sydvestlige hjørne af pladsen.

Læs evt. mere af historien og boldklubben her...


Image

Vi støtter Børns Vilkår

Desværre har ikke alle børn i Danmark en god hverdag. Nogle børn har udfordringer, der påvirker deres trivsel, selvværd og velvære.

Hos Stryhns Gruppen ønsker vi at give disse børn en lysere fremtid, så når de rækker ud efter hjælp, skal en voksen stå klar til at lytte - uanset hvornår på døgnet barnet finder modet frem, til at spørge en voksen om hjælp.

Derfor støtter vi børns vilkår og er med til at sikre at BørneTelefonen kan være der for børn og unge hele døgnet rundt, uanset hvornår modet melder sig.
For vi tror på, at en god barndom begynder med en god hverdag

Lær mere om Børns Vilkår og BørneTelefonen

Image

Aktivt engagement

Stryhns har et meget aktivt engagement i sponsormarkedet, hvilket betyder, at vi selv kontakter de partnere, vi mener, kan styrke vores brandportefølje.

Vi gør derfor opmærksom på, at ansøgninger, der sendes til marketingafdelingen via vores formular, bliver vurderet ud fra, hvorvidt de passer til det fokus, vi har for vores sponsorater, som er på børn og aktiviteter og meget gerne lokale aktiviteter.

Vi modtager dagligt rigtig mange ansøgninger om sponsorater. Alle ansøgninger bliver nøje gennemgået, og selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tildele midler til alle de gode formål.

Følgende typer af sponsorater vil ikke komme i betragtning:

  • Vi støtter ikke enkeltpersoner eller familiearrangementer
  • Vi uddeler ikke penge i sponsorater
  • Sponsorater som finder sted uden for Danmark

Forespørgsel vedrørende et sponsorat skal finde sted minimum 30 dage før arrangementets startdato.

Hvis du mener, at din aktivitet matcher en af vores varemærker eller kan være med til at styrke en af vores varemærker, er du velkommen til at ansøge. Det gøres ved at udfylde ansøgningsskemaet. Herefter vil vi besvare din henvendelse, hvis du har udfyldt alle felter og hvis vi finder, at din forespørgsel matcher vores fokus for sponsorater. Der kan forventes 1-2 ugers responstid. Hvis du ikke har hørt fra os inden for den periode, er din ansøgning desværre ikke kommet i betragtning.